Дубъл визия на Хулио Иглесиас в „Арена Армеец“

Дубъл визия на  Хулио Иглесиас получи публиката в „Арена Армеец“ на 26.05.2015 г. Баща и син показаха съчетание от два таланта на две коренно различни поколения.

В Арена Армеец присъстваха около 5 000 фенове на латино легендата. Иглесиас младши спечели публиката с талант и чар. Джуниър пее на няколко езика и владее доста добре изкуството да общува с аудиторията по време на лайв.

Специално внимание заслужиха и трите умопомрачителни беквокалистки . Момичетата припяваха и танцуваха в съвършен синхрон.

През 90-те години, Хулио Иглесиас се завръща към първоначалното си испанско звучене в албума „Танго“ (1996), който е номиниран за „Грами“ „Най-добър Латинско поп-албум“ през 1998 година, но наградата е спечелена от автора на романси Луис Мигел [4]. Същата година неговият син Енрике Иглесиас получава номинация „Най-добър дебютен албум“ за албума си „Vivir“, но губи от същия конкурент. Въпреки това „Vivir“ става златен и платинен в САЩ.

Хулио Иглесиас провежда почти непрекъснато турнета и прави записи, за да гарантира, че неговата музика ще достигне навсякъде по света.

Виртуален тур

Бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин

Email