Засилени мерки за сигурност в „Арена Армеец“ и за концерта на Whitesnake

В залата няма да бъдат допускани зрители с обемисти чанти, раници и пакети.

Засилените мерки за сигурност в столичната зала „Арена Армеец“, които бяха предприети за финала на Детската Евровизия, остават в сила и за концерта на Whitesnake.

„Утре София ще бъде разтърсена от дългоочакваното шоу“, съобщиха организаторите от СМЕ. Рок легендите пристигат у нас за един много специален концерт, част от суперуспешното им турне THE PURPLE TOUR. „Заедно с класиките “Is This Love”, “Here I Go Again” и много други, ще имаме удоволствието да чуем нови версии на суперхитовете от трите велики албума на Deep Purple – BURN, STORMBRINGER и COME TASTE THE BAND, в които пее Дейвид Ковърдейл“, обещават от СМЕ.

Входовете на „Арена Армеец“ утре ще бъдат отворени в 18.00 часа. По същото време ще бъде затворено движението по бул. „Асен Йорданов“. След 19.00 часа за улеснение на многобройните рок фенове ще може да се паркира и на самия булевард в платното от страна на залата.

Поради повишените мерки за сигурност пропускателният режим на концерта ще бъде по-бавен. В залата няма да бъдат допускани зрители с обемисти чанти, раници и пакети. Организаторите на концерта съветват феновете да дойдат по-рано, за да не пропуснат неговото начало. Супергрупата The Dead Daisies ще се качи на сцената броени минути преди 20.00 часа, като изпълненията им ще продължат малко над половин час. Очакванията са Дейвид Ковърдейл и компания да се появат около 21.00 часа, като шоуто им ще продължи около два часа!

Според СМЕ интересът към концерта на Whitesnake у нас е надминал всички очаквания. Феновете на великолепната петорка тръпнат в очакване да чуят най-големите хитове на своите идоли.

Виртуален тур

Бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин

Email