Звездите на „Планета” и публиката в „Арена Армеец” под засилена охрана

Заради мерките за сигурност столичната зала отваря врати за големия концерт в 17:30 часа

Утре вечер е големият концерт в столичната зала “Арена Армеец”, с който телевизия „Планета” ще отбележи своя 14 рожден ден.

„И публиката, и звездите вече са в очакване на спектакъла, но преди това искаме да обърнем внимание, че тази година след атентатите в Париж бяха наложени по-строги изисквания за достъп и специален пропускателен режим в залата”, заявиха организаторите от телевизия „Планета”. Те препоръчват на всички, които искат да се насладят пълноценно на шоуто да дойдат по-рано, за да не пропуснат неговото начало.

Във връзка със засилените мерки за сигурност пропускателният режим на концерта ще бъде по-бавен и вратите на „Арена Армеец” ще бъдат отворени още в 17:30 часа. В залата няма да бъдат допускани зрители с обемисти чанти, раници и пакети, както и с бутилки, флакони, парфюми, хранителни продукти, режещи и остри предмети, огледала, средства за самозащита.

Ако нямате навършени 18 години, трябва да бъдете с придружител, който да представи попълнена и подписана Декларация (в два екземпляра) от него в качеството си на родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето.

Това е мярка, съобразена със законодателните разпоредби в България, а самата Декларация може да изтеглите оттук http://www.arenaarmeecsofia.com/under_18_years/bg.

Виртуален тур

Бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин

Email