Латино танци ще подгряват публиката преди концерта на Дженифър Лопез

На 18 ноември 2012 мега звездата Дженифър Лопес ще излезе за първи път пред българската публика. За да бъде събитието още по-грандиозно, пред зала „Арена Армеец София“ ще бъде построена сцена за латино танци. Купонът ще стартира в 17:00 и в продължение на два часа ще подгрява публиката, идваща за концерта. На сцената ще излязат най-известните латино танцьори на България – Алфредо Торрес и школата му АлфредоСтайл, Атанас Месечков, Ани Дончева и Денс Академи, Мигел Родригез, Pa’lante, StreetSalseros, Salsa Diva, Alma Latina и други.

На сцената ще се изявят и младите дарования Василена Шопова и Ясмин Бисерова, които притежават невероятни танцови и акробатични умения. По време на първия час на Латино сцената ще излязат над 50 танцьори от цяла България, а публиката ще може да наблюдава атрактивни танцови изпълнения на салса, бачата, регетон, денсхол, фламенко, пасо добле и съвременни танци.

Вторият час е предвиден за състезание по латино танци. Двойки от публиката ще се борят за големите награди. Спечелилите първо място ще имат възможността да наблюдават концерта само на метри от Джей Ло, а за класиралите се на второ място ще има билети във втората зона. Заповядайте на Латино сцената пред залата, тук ще се забавляваме, а освен това някой от вас ще спечели билет за концерта на латино дивата Дженифър Лопес.

Виртуален тур

Бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин

Email