Плановете за охрана на „Арена Армеец” и Детската Евровизия са актуализирани от МВР

Във връзка с повишените мерки за сигурност се въвеждат пропускателен режим за МПС и ограничения при паркирането в района на залата.

„Актуализирани са плановете за охрана на Детската Евровизия 2015 във връзка с повишените мерки за сигурност. Въвеждат се пропускателен режим за МПС и ограничения в режима за паркиране  в района на зала „Арена Армеец”, съобщиха от пресцентъра на МВР. Оттам уточниха, че е обезпечена охраната по време на репетициите и концертите. За проверка на всички влизащи в залата за концертите на 20 и 21 ноември ще бъдат поставени металодетекторни рамки и рентгени.

„Препоръчва се на гражданите, които ще посетят концертите, да планират по-добре времето си и да проявят търпение към засилените проверки”, допълниха от МВР.

Официалната церемония по откриването на Детската Евровизия, която беше отложена заради терористичните атаки в Париж, е тази вечер от 20.45 часа. Големият финал е на 21 ноември в “Арена Армеец”. На 20 ноември е генералната репетиция – също в „Арена Армеец”, която е много важна, тъй като е жури финалът, и за нея все още има билети.

Преди ден децата изтеглиха своя стартов номер. България ще се представи с номер 13 на песенния конкурс.

Вече е записана сборната песен “Discover”, която е химнът на Детската Евровизия. Представителите на всички държави взеха участие в записа. В зала „Арена Армеец” пък са изложени картините на децата, които взеха участие в конкурса “Откривай България”.

Виртуален тур

Бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин

Email