За първи път в България: „Арена Армеец” посреща „извънземните” звезди на Большой Московский Цирк

На 5 март 2016 г. в столичната зала „Арена Армеец” за първи път в България ще гастролира „Большой Московский Цирк” със свръхтехнологичната си извънземна програма „UFO”.

“UFO” е фантастично цирково шоу, чийто сюжет се развива на борда на огромен космически кораб, който зрителите ще видят с очите си. Неволен гост на кораба се оказва човек от планетата Земя, похитен от обитателите на чужди галактики. Попадайки на кораба пленникът се запознава с инопланетни същества и цяла неземна цивилизация, откривайки тайните на вселената.

Зрителите на това извънземно шоу ще видят повече от два часа циркови номера на ръба на човешките възможности, изпълнени от най–добрите циркови артисти в Русия, няколкократно наградени в Монте Карло. Авторска музика изпълнена от жив оркестър, опасни каскади на височина 20 м, невероятни светлинни и лазерни инсталации, съвременни звукови и видео технологии, създаващи дълбоки пространствени усещания за космически полет, планетарни образи и  галактически пейзажи.

„Нечовешки възможности” ще покажат най-добрите акробати, гимнастици, жонгльори, клоуни и много други артисти! Някои от участниците са едни от най-високите жени в света – сестрите Людмила и Тамара Титченкови, един от участниците в закриването на параолимпийски в Сочи – Виктор Кочкин, най – гъвкавия човек в Русия – Алексей Кузмин, представител на една от най – старите циркови династии –клоунът Адам Талин и много други артисти. Общият брой на хората задействани в тази мащабна продукция превишава 100 човека, а реквизита нужен за построяването на сцената и космическия кораб е с тежест 15 тона!

 „Большой Московский Цирк” с програмата си „UFO” предствя друго измерение на всичко видяно досега на световната циркова арена! Този цирк няма еквивалент в света и предлага неповторимо зрелище за малки и големи!

Виртуален тур

Бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин

Email