Слави Трифонов разби всички рекорди за концерт на закрито в Арена Армеец

Слави Трифонов успя да напълни до пръсване най-голямата зала у нас „Арена Армеец“ с над 15 хиляди души и би всички рекорди за концерт на закрито с най-много публика у нас.

“Това е нашата нощ, защото ще направим нещо заедно – само вие и аз!” С тези думи Слави Трифонов излезе пред многобройната публика, дошла на концерта в зала “Арена Армеец” на 25 април. Той се появи на сцената с мотор и маска на лицето, а фойерверки, заснети от хеликоптер, взривиха небето над залата.

Слави Трифонов успя да разсмее феновете си, появявайки се на сцената с маската на Хищника от едноименния холивудски хит.

В залата още преди началото на концерта се пееха хитовете на „Ку-ку бенд“ на тема родолюбие. А първите сълзи сред публиката рукнаха след като на сцената до Дългия застана малкото дете-чудо Крисия, облечено в рокля с цветовете на националния флаг.

“Всичко, което направихме днес, всичко, което сме правили някога, е само и единствено благодарение на вас! Защото за какво са песните, ако никой не ги слуша, ако никой не познае в тях себе си, мечтите си, чувствата си! Но когато сме заедно, всичко има смисъл, благодаря ви!”, с тези думи Слави Трифонов закри концерта под звуците на “Моя страна, моя България”.

Виртуален тур

Бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин

Email