Танци, любов, жесток звук и 18 000 избухнаха с Джей Ло + Снимки

Над 18 000 души се разтопиха от страст и удоволствие с Джей Ло в „Арена Армеец София“. Американската латино дива направи първия си концерт у нас, който е част от световното й турне „Dance Again“ и сме сигурни, че не само публиката, но и Джей Ло ще запомни невероятното шоу, което се случи снощи. Преди обаче кралицата от Бронкс да излезе на сцената, атмосферата пред Залата бе нажежена с много салса от различни школи от страната, както и състезание между самите фенове.

Вътре в най-модерното съоръжение обстановката бе нажежена от Лора Караджова, Криско, Графа, Бобо и великолепните танцьори от Makosa Nostra. Посланието на нашите артисти, които определено успяха да запалят феновете бе ясно: „Радвайте се на чуждестранните изпълнители, но и подкрепяйте българската музика“. Времето летеше и малко след 20:30 светлините в Арената изгаснаха, а тълпата избухна. Облечена във великолепна рокля и обкръжена от танцьорите си, на сцената излезе Джей Ло – готова да се раздаде и също така приятно изненадана от топлото посрещане. Дивата започна с най-големите си хитове като „Love Don’t Cost A Thing“, „Waiting For Tonight“ и „Jenny From The Block“.

Последваха фамозни рокли, жестоки танци, в които Джей Ло не отстъпваше на трупата си и пеене като за последно. Това бе не просто мегазвездата Дженифър Лопес, но и Джени от квартала. Имаше няколко ключови момента в комуникацията на Дженифър с публиката. Тя открито флиртуваше с феновете, на няколко пъти не скри възхитата си от страхотната атмосфера, а после дори слезе в бокса между сцената и феновете, като поздрави всички свои почитатели в първите редове.

За финал тя взе и българския флаг, което допълнително взриви атмосферата. Акустичното изпълнение на „If You Had My Love“ накара всички да запеят в едно, а финалът с „Dance Again“ накара мнозина да изтанцуват разстоянието от Залата до колите си. Това на което се насладиха всички под покрива на Арена Армеец София може да се опише само с една дума – спектакъл. Но спектакъл с усещане за нещо лично, защото Джей Ло майсторски владееше публиката и истински й се наслади.

Всичко това нямаше да бъде възможно без невероятните усилия на екипа от „Арена Армеец София“. Най-модерното спортно и развлекателно съоръжение прибавя още един чудесен спомен, след като позволи на хиляди да се докоснат до магията на Джей Ло. Ако искате да усетите атмосферата, не пропускайте да разгледате богатата ни фотогалерия.

Виртуален тур

Бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин

Email