Благодарствено писмо от фондация „За нашите деца“

В пощата на Национална спортна база ЕАД, принципал на най-модерното спортно съоръжение в България – „Арена Армеец София“, постъпи благодарствено писмо от Елка Налбантова, директор на фондация „За нашите деца“, адресирано директно до г-жа Велина Божилова, изпълнителен директор на НСБ ЕАД. Поводът за това писмо е проведения на 27 април фолклорен фестивал „Хоро в София“. Снимки от този празник за народните бит и култура можете да видите в галерията. А ето и самото благодарствено писмо:

Уважаема г-жо Божилова, От мое име и от името на целия екип на фондация „За нашите деца“ сърдечно Ви благодаря за помощта, която оказахте на нас и нашата кауза всяко дете да живее в сигурна семейна среда. Вашата подкрепа за провеждането на Третия национален фолклорен фестивал „Хоро в София“, показа съпричастност към нашата работа и сърдечното Ви отношение бе изключително благороден жест за каузата ни. Тя винаги е била насочена към изоставените деца в България, на които благодарение на партньори като вас, заедно помагаме да растат щастливи и обичани в семейство, за да могат да развият своите таланти и да сбъдват мечтите си.

Високо оценяваме факта, че се ангажирахте с нашата кауза и ни подкрепихте като осигурихте безвъзмездно използване на Голямата спортна зала на Многофункционална спортна зала „Арена Армеец София“, гр. София. Каузата, която фестивалът тази година прегърна е нашата Семейна къща – защитено място за изоставени деца, където те получават обич, грижа и индивидуално внимание. За тях се грижи истинско семейство и екип от специалисти, заедно с които правят първите си крачки, изричат първите си думички и поемат плавно, но уверено в живота.

За всички тези деца Семейна къща е временна алтернатива, докато не им намерим приемно или осиновително семейство. Набраните средства от фестивала „Хоро в София“ са в размер на 10 115,71 лв. и ще бъдат използвани за осигуряване на добър живот и грижи за децата в Семейна къща. Ще се радваме да проведем и други благотворителни инициативи заедно, чрез които да постигнем реална промяна в живота на децата. Благодарение на подкрепата на партньори като вас успяваме заедно да променим съдбата на много деца. Пожелавам Ви да запазите своята вяра в доброто и да я предавате на всички около Вас, за да се случват в живота ни малки, но реални чудеса! С уважение, Елка Налбантова Директор фондация „За нашите деца“

Виртуален тур

Бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин

Email