Очаквайте мегапарти в Арената с Carl Cox

Музикалният сезон в Арена Армеец София започва изключително силно тази година и едно от новите имена е това на легендарният Carl Cox. Британецът се завръща за трети път у нас, този път на 19 април, като партито му е с начален час – 21:00 часа. В продажба са супер промо билетите, на цена от 25 лева (връзка към тях в страницата със събитието). Вече десетилетия Carl Cox пази ключовото си място във всяка класация и сърцата на феновете.

Постоянното му развитие в свят на вечно променящи се тенденции, съчетано с неизменното отстояване на уникалния му вкус със сигурност е сред причините за това. Разбира се, световните турнета, качествените издания на лейбъла му Intec Digital, топлата връзка с феновете и последователите също му печелят признание. Изключителната личност на Carl Cox обаче далеч не се изчерпва с музиката – 50-годишният британец има разнообразни хобита – от мощни мотори, до множество благотворителни инициативи, които подкрепя не само финансово, но и с лична ангажираност и присъствие.

Страст, свежест и изключително качество – три неща, на които Метрополис доказано държат и които, разбира се важат с пълна сила и за самия Carl Cox. Всяко негово участие у нас качва нивото. И след последното свръхзвуково и епично преживяване с десет хилядната публика на Cacao Beach, през 2013-а идва време за следващото ниво.

Виртуален тур

Бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин

Email