Писмо от посетител на МСЗ „Арена Армеец София“

„Уважаеми г-н Драндийски, Пиша Ви във връзка с провелия се вчера волейболен мач в зала Арена Армеец. Бих искала да изразя възмущението си от факта, че половината от стълбищата на залата бяха затворени, което предизвика струпването на почти всички 12500 присъствали пред няколко то останали стълбища. В рамките на поне половин час бяхме принудени да изчакваме хората пред нас да се изтеглят, за да можем да си тръгнем. Единственото хубаво беше късният час на мача, което предотврати слънчеви удари на чакащите.

Смятам, че е недопустимо при наличието на толкова много изходи от залата, в комбинация с огромния брой присъстващи, да се ограничава възможността за бързото им изтегляне извън пределите на залата и площадките около нея. Моля Ви за информация поради какви причини се наложи затварянето, както и се надявам някой от служителите, представляващи залата, днес и чрез медиити да поднесат публично извинение и обяснение на причините за вчерашното ограничение. Надявам се, че в бъдеще няма да имате подобни проблеми и ще ни посрещате и допускате в и извън пределите на сградата също толкова бързо и професионално, както и досега.

Ще съм Ви благодарна, ако уведомите за сигнала ми съответните Ви колеги, в случай че не Вие сте човекът, който може да отговори на моето писмо. С уважение, Цветана Петрова“ Отговор от г-н Драндийски : Уважаема г-жо Петрова, От мое име и от името на целия екип на МСЗ „Арена Армеец София“ Ви благодарим за подадения сигнал. Подобно на Вас и нашият екип констатира възникналата ситуация, предвид което бяха предприети своевременни мерки за преодоляването й. Непосредствено след проведения в събота /22.06.2013г./ волейболен мач, се състоя работна среща с организатора на събитието, в която бе уведомен за проблема на пропускателния режим.

В резултат на това през втория ден достъпа в залата бе облекчен и достигането до местата се извършваше бързо, което се наблюдаваше внимателно от екип на МСЗ „Арена Армеец София“. Следва да имате предвид, че пропускателният режим и охраната на мероприятието бяха изцяло извършени по охранителен план, чрез външна охранителна фирма за сметка на организатора, като нашият екип не беше пряко ангажиран с осъществяването на тази дейност.

Предвид двете най-важни правила от нашата политика, а имено посетителите на МСЗ „Арена Армеец София“ да се чувстват сигурни и с позитивни спомени от посещението си, нашият екип се извинява за причиненото неудобство и Ви уверява, че при организацията на мероприятия в бъдещ период ще предприемем всички необходими мерки за избягване възникването на подобни ситуации. Убедени сме, че с помощта и получените отзиви от страна на посетителите на МСЗ „Арена Армеец София“, ще превърнем най-модерното спортно и развлекателно съоръжение в България в място за позитивно прекарване на свободното време. С уважение, Иван Драндийски Ръководител звено МСЗ „Арена Армеец София“

Виртуален тур

Бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин

Email