4 часа Carl Cox в Арена Армеец!

На 19 април в най-голямата закрита зала на Балканския полуостров – Арена Армеец – се завръща любимецът на българската публика – Carl Cox. Metropolis и почитателите му в България отдавна очакват с нетърпение място, време и парти, които да отговарят на мащабите на музиката, енергията и потенциала за грандиозни събития на техно титана! Тази пролет пресечната точка е налице и най-доброто тепърва предстои! Освен обикновените билети, Metropolis вече пуснаха и специалната лимитирана серия VIP-билети за максимално близък контакт между хедлайнерите на събитието и най-запалените им фенове.

Пропуските на цена от 80 лева осигуряват достъп до специалната VIP-зона през отделен VIP-вход, а в цената влизат и 2 напитки.. VIP-зоната на партито ще включва множество удобства – специално обслужване, мека мебел, отделна звукова система и разбира се – парти-атмосфера, в която усещането за огромна зала ще бъде трансформирано до обстановката на луксозен клуб. Разбира се, количеството VIP-пропуски е ограничено – до 200 броя, които могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim, клуб Mascara, кафе Memento и бар By the Way.

Затова пък абсолютно всички в залата ще могат да се насладят на списък от първокласни артисти зад пулта. Вратите на Арена Армеец ще бъдат отворени в 21.00 часа, а в 22.00 партито ще открие сетът на Petar. Между 22.00 и 23.00 настроението ще подгряват Stein & ValEx, а след тях на сцената ще се качатJassen Petrov & DJ Doncho. Между 01.00 и 02.00 ще чуем устойчивия тандем в екипа на Metropolis – #pageHolder > div.leftCol > div.content > div.text > p:nth-child(15) > strong:nth-child(3) (Roboloco).

Carl Cox ще взриви Арена Армеец с 4-часов сет между 02.00 и 06.00 сутринта. Партито ще приключи със сета на DJ Steven в ранните часове на следващата сутрин. *** Събитието се осъществява с медийната подкрепа на радио NOVA, SofiaLive.bg, Timeart.bg, Tillate.bg, Dnes.bg, Stashbg.com, Disco.bg, Stand.bg, DJbook.bgи MySound.bg, bTV WEB, Go Guide, Stashbg.com, Tochka.bg и ViewSofia.bg

Виртуален тур

Бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин

Email