We Will Rock You започна в Арената на рока

Арена Армеец София претърпя поредната си трансформация, за да се превърне в нещо средно между уютен и обширен театрален салон и съкровищница за рок легенди. Най-модерната мултифункционална спортна зала у нас прие безспорния хитов мюзикъл „We Will Rock You“ и стартът на поредицата от представления бе изключително впечатляващ. Близо 3000 души изпълниха седалките и се потопиха във великолепната музика на Queen.

Главният диригент на шоуто е Бен Елтън, който заедно с Брайън Мей и Роджър Тайлър е успял да оплете 24 от най-силните песни на британската четворка, сред които „Bohemian Rhapsody”, „We Will Rock You”, „We Are the Champions” и „Killer Queen“. Футуристичната история е подходяща както за големи, така и за малки. В залата се сипе рок, но също така има и нежни балади, както и съвременно звучащи песни на Queen. Препоръчваме ви да посетите спектакъла в някои от следващите му издания.

Припомняме ви, че те са всеки ден до неделя от 20:00 часа. Ако искате да разберете как двама младежи, бунтари в едно мрачно и оруелско бъдеще, успяват да преборят системата и да наложат своя индивидуализъм, елате в Арената. Ние очакваме обещаното продължение на спектакъла и се радваме, че бяхме част от поредната вълшебна вечер в столицата. Може да видите снимки от шоуто в специалната ни фотогалерия.

Виртуален тур

Бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин

Email