КАРМЕН – ЛЕДЕНО ШОУ С АЛБЕНА ДЕНКОВА

На 1 и 2 април в зала Арена Армеец 2017 г. очаквайте един красив преразказ на класическата история, но с модерен дух- ледения мюзикъл “ Кармен“. Леденото шоу, подходящо за цялото семейство е дело на режисьора Иля Авербух. В „ледения“ мюзикъл „Кармен“, хармонично се съчетават динамиката на фигурното пързаляне, емоционалността на театралната драматична сцена, пластиката на балета, акробатичните изпълнения, оригиналната музика и пеене на живо. „Кармен“ на лед – това е оригиналната интерпретация на популярната опера, покоряваща сърцата на хората от няколко поколения, запомнена като универсален символ на тайнственото, съблазнителната женственост и страстта.

В шоуто ще участват Световно известни изпълнители и шампиони по фигурно пързаляне, които ще  вдъхват нов живот на класическите образи, като на българската легенда, шампионката по фигурно пързаляне – Албена Денкова е поверена една от главните роли. Освен нея зрителите ще  видят цяло съзвездие от големи имена: олимпийските, европейски и световни шампиони по фигурно пързаляне Татяна Навка, Роман Костомаров, Алексей Ягудин, Максим Маринин, Оксана Домнина, Максим Шабалин, Мария Петрова, Алексей Тихонов, Максим Ставийски, Маргарита Дробязко, Повилас Ванагас, Елена Леонова, Андрей Хвалко, Татяна Тотмянина.

В допълнение на наистина звездният състав от артисти, проектът включва още десетки балетисти, театрални и циркови артисти, въздушни и ледени акробати и водещи солисти от известни музикални пиеси – китаристи и перкусионисти и всичко това с много  пищна декорация и невероятно светлинно шоу. Безсмъртната музика на Бизе, както и популярни произведения от симфоничната съкровищница се изпълнява на живо от певци, истински звезди, като Светлана Светикова и Сергей Ли – придобили световна известност със свои други изпълнения.

Истинска кулминация и красив празник на живота е финалният танц – в който взимат участие всички 80 артиста, включително самият режисьор. Трупата на Иля Абербух, които българския зрител имаше възможност да види за първи път в шоуто “ Парад на шампионите“,  с „ледения“ мюзикъл „Кармен“ са имали доминиращо присъствие в програмата по време на  откриване на Олимпийските игри в Сочи. Световното им  турне, част от което е и София, стартира от Лондон- стадион „Уембли“ в началото на 2017 г. Билети в мрежата на Eventim.bg   и партньорските вериги.

Виртуален тур

Бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин

Email