Article header

Василис Карас с грандиозен концерт в София

Article details

Най-голямата гръцка звезда с мега-концерт на 10 май 2017 в Арена Армеец

7 години след последното си шоу в София Василис Карас се завръща за грандиозен концерт на 10 май 2017 година. Шоуто на Василис Карас в зала Арена Армеец ще бъде оценявано за рекордите Гинес за най-голямо бузуки парти в света. Представители на Рекордите на Гинес ще присъстват на концерта, който ще кандидатства за титлата “Най-голямо бузуки парти в света”. За целта в залата, освен стандартни билети на цени от 30 и 40 лева, ще бъдат продавани и специални ВИП места, които ще бъдат разположени на маси с кетъринг на терена. По този начин Василис Карас и неговия оркестър ще пренесат магията на гръцката песен и атмосферата на бузуки вечерите в София.

Василис Карас е най-голямата гръцка звезда в света, известен с характерния си дълбок глас и любовната лирика в текстовете си. При последното си гостуване в София преди 7 години Василис Карас споделя:

“Музиката е път. Тя свързва народите и хората. Чрез нея можем да разговаряме. Усещам някаква обич между българите и гърците. Има някакво специално, топло отношение между двата народа и затоваm се чувствам длъжен да покажа най-доброто от себе си в България."

 Билетите за концерта в зала Арена Армеец на 10 май са на цени от 30 и 40 лева, като ще има и билети за ВИП маси с кетъринг на терена в залата.За запазване на ВИП маси моля позвънете на +359 879 498 338, +359 879 498 339, +359 879 498 340