Article header

БОЛЬШОЙ МОСКОВСКИЙ ЦИРК: CIRCUS 2.0

Article details

20.05.2017 г.

ОРГАНИЗАТОР: DEGRIS EVENTS

Большой Московский Цирк представя новата си програма CIRCUS 2.0, която включва и дресура на коне и кучета. Большой Московский Цирк пристига за втори път в България по покана на DEGRIS EVENTS. Двучасовите представления в България са на 20 май - София, „Арена Армеец”, 22 май - Пловдив „Колодрум”, 24 май – Русе, “Булстрад Арена”.

CIRCUS 2.0 е високотехнологична програма с лазерни инсталации, светлинни, звукови и видео ефекти. Мащабна продукция превишава 100 души - акробати, фокусници, жонгльори, клоуни и дресьори на животни. На арената на цирка ще излязат едни от най-добрите циркови артисти в света - водещи имена на руския цирк, лауреати на престижни фестивали и майстори на спорта от международна класа. Шоу спектакълът е с ефектен декор, пищни костюми, авторска музика, изпълнена от оркестър на живо и оригинална хореография.

На манежа, братя Запашни ще представят уникална атракция с изпълнение на салтомортале (смъртен скок) и други опасни акробатични номера върху препускащи коне. Децата ще се забавляват с дресурата на кучета.

Основатели на Большой Московский Цирк са братята Асколд и Едгар от цирковата династия Запашни - абсолютни лидери по продажба на билети в Русия и в света. На година броят на зрителите им е около 700 000 души. Освен, че са в ТОП 100 на руския Форбс за най-богати хора, двамата са режисьори на спектаклите на Большой Московский Цирк.

Гмурнете се в измерението на “паралелната реалност” - CIRCUS 2.0, където човешките възможности надхвърлят предела си.

Большой Московский Цирк няма еквивалент в света и предлага неповторимо зрелище за малки и големи!

Деца до 7-годишна въздраст се допускат без билет, aко не заемат отделно място. Учтиво молим, родителите/придружителите, да носят копие на акта на раждане на детето.