Лили Иванова – впечатляваща, изискана, перфектна + Снимки

22 ноември 2012 ще остане паметна дата в историята на „Арена Армеец София“. Най-новото и модерно спортно-развлекателно съоръжение у нас за първи път прие роден изпълнител. Очакванията бяха големи, както от страна на феновете, така и от страна на екипа на Залата. Задоволството обаче е пълно. Концертът на Лили Иванова бе наистина грандиозен.

Арената събра под покрива си 14 000 верни почитатели на българската естрадна прима и в продължение на цели 3 часа не ги разочарова. В една изискана атмосфера певицата представи над 20 от новите си песни, както и някои златни хитове. Екипът ни имаше възможност да проследи цялата подготовка на събитието и съответно бе сред първите, които надникнаха зад кулисите в залата. Не можем да не скрием възхищението си от перфекционизма в организацията и визията, на която специално и вие може да се насладите в пребогатата ни фотогалерия.

Трябва да отбележим и страхотният звук, който комбиниран с перфектната акустика на Арената и брилянтните музиканти от Grand Li Orchestra, сред които Ангел Дюглеров, Орлин Цветанов, Калин Вельов, Стоян Янкулов – Стунджи и Живко Петров, не веднъж изправи многолюдната и разнообразна публика. Лили излезе на сцената малко след 08:00 и откри концерта си със „Стрелките“, „Шепот“ и „Недей ме пита“. Особено силен ефект имаше и нейният аранжимент на „Черната овца“, както вечният хит „Камино“.

Изпълнението й на „Покруса“ вдигна публиката на крака, а пред сцената се събраха малки и големи с кошници пълни с цветя. Лили беше енергична и наистина се наслаждаваше на прекрасната гледка в „Арена Армеец София“, като малко преди края на концерта се пошегува, че е готова да започне отначало. В крайна сметка сетът й завърши с „Искам те“, а магията й със сигурност е останала сред хилядите й верни почитатели, които се насладиха на най-доброто от българската естрада. За финал отново ви припомняме, че може да разгледате фотогалерията ни от събитието. Няма да останете разочаровани.

Виртуален тур

Бюлетин

Запишете се за нашия бюлетин

Email